Behandelingen

en prijzen

File & Polish
Weinig tijd of gewoon even een touch-up?  Onze File & Polish service duurt 15-20 minuten en omvat het in model vijlen van de nagels & een nagellak naar keuze.

Blush Manicure
Onze Blush Manicure omvat een nagelriem-verzorging, het in model vijlen & polijsten van de nagels.
Een handpeeling afgestemd op de huid, om de handen te revitaliseren. Gevolgd door een handserum & creme. De service sluit af met een nagellak naar keuze.

Blush TakeCare Gel Nails
Onze Blush TakeCare is speciaal voor klanten met Gel nagels. Na het verzorgen van de nagelriemen, volgt een handpeeling afgestemd op de huid, om de handen te revitaliseren, gevolgd door een lichte massage. De service wordt afgesloten met een handserum, creme & een verzorgende olie voor de nagels en nagelriemen.

Blush Pedicure
Omvat alle services van onze Blush Manicure, tevens een Sea Salt voetenbad, eelt verzachten en een lichte massage.

Little Miss
Manicure en Pedicure voor meisjes tot en met 12 jaar. De nagels worden korter gemaakt en in model gevijld. Nagelriem-verzorging, een lichte scrub, gevolgd door een heerlijke creme & een nagellak naar keuze.

Gel
Soft Gel is de klassieker onder de UV-gels en sinds meer dan 20 jaar de lieveling van duizenden nagelstylisten.  De basis van de Soft Gel-technologie wordt gevormd door het zuurvrije hechtsysteem, dat een de nagel ontziende maar toch enorm sterke verbinding tussen natuurlijke nagel en kunststof garandeert.

LacSensation
Tegenwoordig zijn UV-nagellakken ook in de nagelstudio een absolute must, aangezien vele vrouwen niet meer willen afzien van een permanente kleur. LAC Sensation is een nagellak die in het UV-apparaat direct droogt, zich tot 3 weken houdt, zonder te splijten, en daarbovenop de natuurlijke nagels verstevigt.