Behandelingen

en prijzen

File & Polish
Weinig tijd of gewoon even een touch-up?  Onze File & Polish of GelColor OPI & File service duurt 20-30 minuten en omvat het in model vijlen van de nagels en een kleur naar keuze.

GelColor OPI
GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Je favoriete OPI kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Gelnagels
Soft Gel is de klassieker onder de UV-gels “kunstnagel” en sinds meer dan 20 jaar de lieveling van duizenden nagelstylisten.  De basis van de Soft Gel-technologie wordt gevormd door het zuurvrije hechtsysteem, dat een de nagel ontziende maar toch enorm sterke verbinding tussen natuurlijke nagel en kunststof garandeert.

Blush Manicure
Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. De manicure bestaat onder andere uit het in vorm vijlen van de nagels, een voedende nagelriemolie en -crème, intensief verzorgende handcrème, een speciaal ontwikkeld serum, een zachte handpeeling met ultrafijne korrelstructuur en een unieke ceramide spray. Het resultaat: perfect verzorgde handen, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.
De behandeling kan uitgebreid worden met een nagellak of GelColor naar keuze.

Blush Pedicure
De luxe pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. De pedicure bestaat onder andere uit soak die de voeten reinigt en verfrist, het verzachten van de nagelriemen, eelt verzachten, een voetscrub met natuurlijke suikerkristallen, voetbalsem en nagelriemolie. De behandeling kan uitgebreid worden met een nagellak of GelColor naar keuze.

Little Miss
Manicure en Pedicure voor meisjes tot en met 12 jaar. De nagels worden korter gemaakt en in model gevijld. Nagelriem-verzorging, een heerlijke creme, nagelolie & een nagellak naar keuze.